ANADOLU AJANSI ERZURUM BÖLGE MÜDÜRÜ ŞEKERCİ’DEN, REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Hüseyin Yahya Şekerci, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret ederek, Anadolu Ajansı’nın 2017 yıllığını hediye etti.

Anadolu Ajansının tarihinin nerdeyse Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihiyle adeta özdeş olduğunu ifade eden Rektör Çomaklı: “Anadolu'nun sesini dünyaya duyurmak misyonu ile yola çıkan ve çalışmalarıyla bu görevi oldukça başarılı bir şekilde yerine getiren Anadolu Ajansı dünyanın en etkin uluslararası haber ajanslarından biri olma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye’nin nadide kurumlarından Anadolu Ajansı; yayın ilkelerine bağlı, doğruluk prensibinden taviz vermeyen habercilik anlayışıyla hareket ederek bizleri gururlandırıyor. Bu bağlamda Anadolu Ajansı, Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi için de katma değer oluşturuyor. Erzurum Bölge Müdürü Hüseyin Yahya Şekerci’nin çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Görevini, yakın bir zaman denebilecek tarihte devralmış olmasına rağmen başarılı işlere imza atıyor. Kendisini ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra 2017 yılının gün gün öne çıkan başlıklarının yer aldığı yıllığı Bölge Müdürü Şekerci ile birlikte inceleyen Rektör Çomaklı, tarihe not düşülmesi adına güzel bir çalışma olarak değerlendirdiği yıllık dolayısıyla Anadolu Ajansını tebrik etti.

BASIN MERKEZİ