BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Ziraat Fakültesi

Aşkale'de Akademisyen Çiftçi Buluşması

“Akademisyen-Çiftçi Buluşması” kapsamında üçüncü toplantı 05.02.2018 tarihinde, Aşkale Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezinde yapılmıştır. Toplantıya, fakültemizin her bölümünden birer temsilci ile birlikte İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa EVRAN, İlçe Ziraat Odası Başkanı Selçuk GÜNEY, köy ve mahalle muhtarları ile beraber 100 kişiye yakın çiftçi katılmıştır.

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Ahmet ÇELİK’in açılış konuşmasından sonra, çiftçilerin karşılaştıkları sorunlar dinlenmiş ve konu uzmanı öğretim üyeleri tarafından sorunlara çözüm önerilerinde bulunulmuştur.