ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2019 BAHAR ŞENLİKLERİ SONA ERDİ

Atatürk Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Bahar Şenlikleri bu yıl da dolu dolu geçti.

Koliva grubunun verdiği konserlerle başlayan festivalde gün boyu süren etkinlikler öğrencilerin ilgi odağı oldu. Şenlik boyunca; macera parkuru, tırmanış, kano, rafting, DJ performansı ve yerel grupların sahne aldığı etkinliklerde öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Her günü ayrı bir etkinliğe sahne olan Bahar Şenliklerinin 2. gününde müzikseverlerin beğenerek dinlediği gruplar arasında yer alan Gece Yolcuları’na ilgi oldukça yoğun oldu. Hafızalarda yer eden şarkıları seslendiren gruba öğrenciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Atatürk Üniversitesi Bahar Şenliklerinin kapanışını ise son zamanların sevilen sanatçılarından Tuğba Yurt yaptı. Eski ve yeni şarkılarını seslendirmenin yanında farklı sanatçıların eserlerini kendine has üslubuyla seslendiren Tuğba Yurt büyük beğeni topladı. Erzurum’da ve Atatürk Üniversitesinde bulunmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiren sevilen sanatçı, katkılarından dolayı Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti.

Bahar Şenliklerinin Atatürk Üniversitesinde geleneksel hale geldiğini belirten Rektör Çomaklı ise yaptığı değerlendirmede, üniversitelerin bir yandan eğitim ve öğretimini sürdürürken, diğer bir yandan da öğrencilerin toplumsal, kültürel, sanatsal ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmak için çalışmalar yapması gerektiğine dikkat çekti.

“Bundan sonra ki yıllarda da hem yapılan etkinliklerle hem de bilimsel çalışmalarla ülkemize ve şehrimize önemli katkılar sunmaya devam edeceğiz” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Rektör Çomaklı bahar şenliklerine katılan başta öğrenciler olmak üzere, sanatçılara, çalışanlara ve şenliklerin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek final sınavlarında öğrencilere başarılar diledi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ