Personel Daire Başkanlığı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ECZACI ALIMI İTİRAZ SÜRECİ SONRASI KESİNLEŞMİŞ SONUÇLAR

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde (Araştırma Hastanesi) istihdam edilmek üzere 27.07.2022 tarihinde ilan edilen 3 (üç) adet Sözleşmeli Eczacı Pozisyonu için müracaat eden adaylara 31.08.2022 tarihinde yapılan Mülakat Sınav Sonuçları esas alınarak belirlenen asıl ve yedek sıralamalarına itiraz süresi sonrası yapılan değerlendirme neticesinde atamaya  hak kazananların isimleri aşağıya çıkarılmıştır.

Atamaya hak kazanan adayların (asıl),  en geç 03.10.2022 tarihi mesai bitimine (17:00) kadar aşağıda belirtilen evraklarla birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Başvuru evraklarını belirtilen tarihler arasında teslim eden adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması süreci başlatılacak olup atamaya engel bir durumu bulunmayanlar resmi adreslerine tebligat yapılmak suretiyle görevlerine başlatılacaklardır.

Not: Belirtilen süreler içinde başvuruda bulunmayan veya aranılan niteliklere sahip olmadığı tespit edilen adayların ataması yapılmayacak ve sırasıyla yedek adaylara müracaat edilecektir.

*Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup  ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR

1) 3 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş)
2) Diploma aslı veya e-devlet/e-okul sistemi üzerinden barkodlu öğrenim belgesi
3) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi(e-devlet veya askerlik şubesi)
4) Nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı tarafımızca görülmek üzere yanınızda bulunmalı)
5) Mal Bildirim Beyannamesi doldurularak zarfla teslimi (İlgili Form İçin Tıklayınız)
6) Sağlık Durumu Beyan Formu (İlgili Form İçin Tıklayınız)
7) Adli Sicil Kaydı (e-devlet çıktısı)
8) Sağlık Raporu (aile hekimi veya tek hekim onaylı raporlar kabul edilecektir.)
9) Son 1 yıl içinde herhangi bir kamu kurumunda sözleşmeli personel olarak çalışmış adayların sözleşmelerini ne suretle fesih ettiklerine ilişkin resmi yazı.

Personel Daire Başkanlığı: (0442) 231 10 27- 14 13

Paylaş Paylaş Paylaş