ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ERKEK TAKIMI, KAYAK ALP DİSİPLİNİ SNOWBOARD TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından, 01-05 Mart 2016 tarihleri arasında, Erzurum Palandöken Dağı’nda düzenlenen Üniversitelerarası Kayak Alp Disiplini ve Snowboard Yarışları’nda, Atatürk Üniversitesi Erkek takımı her iki dalda da Türkiye şampiyonu oldu.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hikmet Koçak, elde edilen başarının hem üniversitemiz hem de şehrimiz açısından çok önemli olduğunu belirterek, sporcuları tebrik etti. Koçak, “Kış sporlarının yaygınlaşması ve sportif başarının artarak devam etmesi için üniversite olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz” dedi

Snowboard Ferdi Sonuçlar:                                              Alp  Disiplini Ferdi Sonuçlar:

Elif Kübra GENEŞKE 1.                                            Slalom ve Büyük Slalom: Ersin BEYDÜZ 1.

Hamza POLAT 2.                                                     Slalom ve Büyük Slalom: Batuhan KÜREM 2.

Ali ARSLAN 3.                                                          Slalom: Yusuf Ziya EREM 3.

BASIN  MERKEZİ