ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri Kapsamında Kutlu Doğum etkinliği gerçekleşti. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi A Salonu’nda, “O’nun izinde Kutlu Bir Nesil” temalı Kutlu Doğum haftası programına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) hayatının ve insanlığa sevgisinin de anlatıldığı program, kum sanatçısı Ömer Faruk Elmas'ın gösterisi ile başladı.

Programın sunuculuğunu yapan Bedirhan Gökçe, Hz. Peygamberin (sav) insanlığa sevgisinin yanı sıra birlik ve beraberliğe verdiği önemi dile getirdi.

Bedirhan Gökçe'nin şiir dinletisi ve Naat-ı Şerif okumasının ardından Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan da Hz. Muhammed'in (sav) hayatından kesitler sundu.

Program, Agâh’ın tasavvuf müziği konseri ile sona erdi.

BASIN MERKEZİ