BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Bilgi ve Belge Yönetimi

Bilgi Kulübü Kütüphaneler Kurmaya Devam Ediyor

Van Ovapınar Köyü İlköğretim Okulu’na Kütüphane

Bilgi Kulübü’nün geleneksel olarak her sene gerçekleştirdiği “Her yıl bir okula, bir kütüphane” etkinliği bu yıl, 3 okulda daha gerçekleştirildi. 2017 yılında Çat Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kurulan kütüphaneden sonra Şırnak İdil Anadolu Lisesi’ne 600 materyal kargo vasıtasıyla ulaştırıldı. Van ili Muradiye ilçesi Ovapınar köyü Ovapınar İlköğretim Okulu’na ise 2800 materyal, oyuncaklar ve hediyeler ziyaret edilerek ulaştırılmıştır. Kütüphane odasının rafları yeterli olmadığı için kütüphane kurulumu tamamlanamasa da okul öğretmenlerinden gelecek eğitim-öğretim yılına kütüphanenin hazır olacağının sözünü aldık. Etkinlik çerçevesinde çocuklarla oyunlar oynandı, sohbet edildi ve küçük hediyeler sunuldu. Bizleri ağırlayan Ovapınar İlköğretim Okulu öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız. Etkinliğin gerçekleşmesinde destekleri için Üniversitemiz Rektörlüğüne, Edebiyat Fakültesi Dekanlığına, kitapların toplanmasında ve katalog işlemlerinin yapılmasında emeği geçen Bilgi Kulübü üyelerine teşekkür ediyoruz.