BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Bilgi ve Belge Yönetimi

Bilgi Kulübü, Pasinler Ortaokulu ve Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Kütüphanesini Kurdu

Bilgi Kulübü’nün geleneksel olarak her sene gerçekleştirdiği “Her yıl bir okula, bir kütüphane” etkinliği, bu yıl Pasinler ilçesinde bulunan Pasinler Ortaokulu ve Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için düzenlendi. Kütüphaneler için toplanan yaklaşık 2000 materyal raflara yerleştirilerek öğrencilerin kullanımına hazır hâlde teslim edildi.Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kurulan kütüphaneye geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Dündar ALİKILIÇ’ın eşi, Ümran ALİKILIÇ Hanımefendi'nin adı verildi. Etkinliğin gerçekleşmesinde, kitapların toplanmasında ve katalog işlemlerinin yapılmasında emeği geçen Bilgi Kulübü üyelerine teşekkür ediyoruz.