Ziraat Fakültesi

AKADEMİSYEN ÇİFTÇİ BULUŞMASI PROGRAMI KAPSAMINDA ÇAT İLÇESİ ÇİFTÇİLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

“Akademisyen-Çiftçi Buluşması” kapsamında dördüncü toplantı 13.02.2019 tarihinde Çat ilçesinde Çat Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.Toplantıya, fakültemizin her bölümünden birer temsilci ile birlikte, İlçe Ziraat Odası Başkanı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, ziraat mühendisleri, veteriner hekimler, köy/mahalle muhtarları ile beraber 50 civarında çiftçi katılmışlardır.

Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇELİK’in toplantının amacını belirten açılış konuşmasından sonra, çiftçiler ile konu uzmanı öğretim üyelerinin karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen konuşmalardan sonra toplantı sona ermiştir.