Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Ziraat Fakültesi

Çat'ta Akademisyen Çiftçi Buluşması

“Akademisyen-Çiftçi Buluşması” kapsamında dördüncü toplantı 13.02.2019 tarihinde Çat ilçesinde Çat Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.Toplantıya, fakültemizin her bölümünden birer temsilci ile birlikte, İlçe Ziraat Odası Başkanı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, ziraat mühendisleri, veteriner hekimler, köy/mahalle muhtarları ile beraber 50 civarında çiftçi katılmışlardır.

Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇELİK’in toplantının amacını belirten açılış konuşmasından sonra, çiftçiler ile konu uzmanı öğretim üyelerinin karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen konuşmalardan sonra toplantı sona ermiştir.