Atatürk Üniversitesi

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI İLE FAKÜLTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

DGS Ek Yerleştirme sonuçları ile Fakültemiz Programlarına yerleşen öğrencilerimiz kayıtlarını https://www.turkiye.gov.tr (e-devlet) adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” üzerinden 21-25 Kasım 2020 saat 23:59'a kadar elektronik olarak gerçekleştirebileceklerdir. 27 Kasım 2020 tarihine kadar Halkbank, VakıfBank veya Ziraat Bankasına materyal ücretini ödemeyi unutmayınız.

YÖKSİS de bilgisi bulunan ancak e-Devlet üzerinden kayıt işlemlerini yapamayan öğrenci adaylarımız 23-27 Kasım 2020 tarihleri arasında Halkbank, VakıfBank veya Ziraat Bankasına materyal ücretini ödeyerek herhangi bir belge göndermeden kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

DİKKAT: YÖKSİS de bilgisi bulunmayan öğrenci adaylarımız Önlisans Diplomalarının ve Not Döküm Belgelerinin (Transkript) onaylı suretini 23-27 Kasım 2020 tarihleri arasında Fakültemize göndererek kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Önlisans Programından Henüz Mezun Olamamış Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2020 yılı DGS Ek Yerleştirme kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamayan öğrencilerin (kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. nedenlerler) şartlı kayıtları Fakültemizce yapılacaktır. Bu durumda olan öğrencilerin 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıç tarihi olan 15.02.2021'e kadar mezun olamamaları halinde şartlı kayıtları silinecektir.
Paylaş Paylaş Paylaş