BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Diploması Hazır Olan Mezun Öğrenciler

2014 mezunları (pdf)

2013 mezunları (pdf)

2012 mezunları (pdf)

2011 mezunları (pdf)

*Ekteki listede ismi yazan mezun öğrencilerimiz diplomalarını fakültemiz kantinin üst katında bulunan Öğrenci İşleri bürosundan alabilirler.
* Diplomalar teslim alınırken Geçici mezuniyet belgeleri mutlaka iade edilecektir. Geçici mezuniyet belgesini kaybedenlerin ulusal bir gazeteye kayıp ilan vererek bu ilanı öğrenci işlerine teslim etmesi gerekir.
* Diplomalar şahsen veya noter onaylı vekâletname yoluyla alınabilir. Vekâlet ile diploma alınacaksa vekilin kendi nüfus cüzdan fotokopisi ve vekâletnamenin aslı ile birlikte öğrenci işlerine şahsen başvurması gerekir.