Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Doktora Programına Müracaat Eden Öğrencilerin Dikkatine

2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında doktora programlarına alınacak öğrenci adaylarının (T.C.Uyruklu, ÜNİP kapsamında müracaat edenler dahil) doktora giriş sınavları (Yazılı) 31 Temmuz 2019 tarihinde, saat 10:00'da, başvurulan  programın bulunduğu anabilim dalında yapılacaktır. Söz konusu programa müracaat edenlerin, belirtilen günde ve anabilim dalında, saat 09:00'da hazır bulunmaları gerekmektedir. Adayların yanlarında kimlik belgesi bulundurması gerekmektedir.

Not: Doktora giriş sınavlarına her ne şekilde olursa olsun katılmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.