Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Su Ürünleri Fakültesi

Dr. Otoniel Carranza Mevlana Değişim Programı ile Fakültemize geldi

Mevlana Değişim Programı kapsamında Meksika'dan fakültemize gelen Dr.Otoniel Carranza (University of Autonomous Sinaloa, Marine Science Faculty) 3 hafta süre ile fakültemizde bulunmak üzere göreve başlamış ve seminer programı tabloda sunulmuştur.

Konuşmacı    : Dr. Otoniel Carranza Diaz (University of Autonomous Sinaloa, Mexico)

Seminer    Konusu

Tarih    & Saat

Seminer    Yeri

Nitrogen removal in recirculating aquaculture (RAS) for a white shrimp nursery culture and tilapia using a biological filter wetland-type.

21.05.2019 & 15:00

Su Ürünleri Fakültesi Seminer Salonu

Natural attenuation in vegetated drainage ditches. Two case studies in Sinaloa (Northwest Mexico).

23.05.2019 & 15:00

Su Ürünleri Fakültesi Seminer Salonu

Nitrogen removal in policultures of shrimp ("Litopenaeus vannamei"), tilapia ("Oreochromis sp.") and macroalgae ("Gracilaria    vermiculophylla").

28.05.2019 & 15:00