DUYURU

ATAK Helikopterleri, ANKA İHA ve SİHALAR, HÜRKUŞ Eğitim Uçağı, GÖKTÜRK I-II Uyduları gibi birçok teknolojik ürünün üreticisi olan, Atatürk Üniversitesi ile imzalanan stajyer mühendis programı protokolü ile Fakültemiz öğrencilerine staj yapma imkanı ve staj yapan öğrencilerin yarıdan çoğunun staj bitiminde istihdamını sağlayan TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ (TUSAŞ),  26-27 Aralık 2019 (Perşembe-Cuma) 09-12 saatleri arasında ATA-Teknokent’te Fakültemiz öğrencilerine yönelik “TUSAŞ AR-GE GÜNLERİ PROGRAMI” düzenleyecektir.

Program Detayı ekteki dosyada verilmiştir.

Ayrıca, programda tarih ve saati belirtilen Patent Mühendisliği Eğitimi’ne katılarak sertifika almak isteyen öğrencilerin Adı Soyadı, Bölüm adı ve İletişim Bilgilerini (GSM) yarın (Salı günü) saat 15.00’a kadar Bölüm Sekreterlerine yazdırmaları gerekmektedir.