EGE BÖLGESİ ERZURUM DERNEKLER BİRLİĞİ FEDERASYONU REKTÖR KOÇAK’I ZİYARET ETTİ

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, Sıla-ı Rahim amacıyla Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu anma etkinliğine katılmak için Erzurum’a geldi. Ziyaret kapsamında Atatürk Üniversitesi’ne de gelen federasyon üyeleri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nun bu nazik ziyaretleri için teşekkür ettiğini belirten Rektör Koçak, misafirleri Erzurum ve Atatürk Üniversitesi’nde görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Konuklara, Atatürk Üniversitesi hakkında bilgiler veren Rektör Koçak, Erzurum dışındaki derneklerin başlıca görevleri, yeni nesillere Erzurum’u anlatmak, tanıtmak ve buraların gezilip görülmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş’a plaket taktim etti.

BASIN  MERKEZİ