EĞİTİM BİR-SEN GENEL BAŞKAN VEKİLİ LATİF SELVİ, REKTÖR ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ

Atatürk Üniversitesinde düzenlenen, “Yakın Tarih Okumaları Gençlik ve Siyasal Katılım” konferansına katılmak için Erzurum’a gelen Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversite olarak akademik ve idari personelin mesleki ve sosyal hayatlarının geliştirilmesiyle ilgili çalışmalarının olduğunu vurgulayan Rektör Çomaklı, Başkan Yardımcısı Latif Selvi’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Atatürk Üniversitesi’nin kurumlarla olan işbirliği ve dayanışmasının şehrin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirten Selvi," Bu düşünceyle, bizi kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Rektör Çomaklı, ziyaretin ardından Latif Selvi’ye çeşitli hediyeler takdim etti.

BASIN MERKEZİ