Güzel Sanatlar Enstitüsü

ENSTİTÜ MÜDÜR YARDIMCIMIZ EĞİTİM KATEGORİSİNDE AKADEMİK PERFORMANS BAŞARI BELGESİNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2 yıl süreyle akredite edilen Atatürk Üniversitesi, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın katılımıyla gerçekleşen takdim töreniyle Kurumsal Akreditasyon Belgesini aldı. Programda ayrıca Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında ilk defa 7 boyutta gerçekleştirilen 2020 Yılı Akademik Teşvik Ödülleri de sahiplerini buldu.
Türk Mûsikîsi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. İsmail Hakkı GERÇEK'in mini konseri ile başlayan tören, ödüllerin takdimi ile devam etti..
Törende, Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Ayça ALPER AKÇAY,  Atatürk Üniversitesi Akademik Performans Yönergesi doğrultusunda yapılan değerlendirme sonucu, 2020 yılı içinde Eğitim kategorisinde toplam en yüksek ikinci puanı alarak Akademik Performans Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.
Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Ayça ALPER AKÇAY'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.