Güzel Sanatlar Enstitüsü

ENSTİTÜMÜZ MÜFREDAT VE ÖLÇME - DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TOPLANTISI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Enstitümüz Müfredat  ve Ölçme - Değerlendirme Komisyonu 01 Aralık 2021 tarihinde, mevcut olarak kullanılan geçerli ve güvenilir ölçme-değerlendirme uygulamalarının objektif olarak yürütülmesine ve güncel farklı değerlendirme sistemlerinin kullanılmasına yönelik gündem ile toplandı.

Güzel Sanatlar Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleştiren toplantıda, eğitim komisyonunun önerileri doğrultusunda müfredatta yapılması gereken düzenlemeler ele alındı.

Lisansüstü ders taleplerinin UBYS üzerinden gerçekleştirilmesi hususunda bilgiler aktarılan toplantıda, ders havuzunun güncellenmesi ve ders çeşitliliğin arttırılması konusunda görüş birliği sağlandı.

Toplantıda, ders seçimlerinde danışmanların lisansüstü öğrencilerine diğer enstitülerin ders havuzlarından da yararlanmaları konusunda önerilerde bulunması gerekliliği iletildi.

Uygulama derslerinde yapılacak sınavların değerlendirilmesi hususunda kullanılacak ortak ölçek/parametre(lerin) oluşturulması için, komisyon üyelerinden oluşturulan bir alt birim oluşturuldu.

Toplantı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.