Veteriner Fakültesi

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMAYA YÖNELİK FAALİYETLER

ERZURUM İLİ İLKÖĞRETİM OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERE HAYVAN SEVGİSİNİN AŞILANMASI

Fakültemiz, sürdürülebilir kalkınmanın sağlanmasına yönelik yaşam boyu öğrenme fırsatları sunmaya devam etmektedir. Bu kapsamda fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Esin GÜVEN ve IVSA Erzurum Öğrenci Kulübü üyeleri tarafından “Erzurum İli İlköğretim Okullarındaki Öğrencilere Hayvan Sevgisinin Aşılanması" isimli Lisans Öğrencisi Katılımlı Araştırma Projesi başarıyla tamamlanmıştır. Proje kapsamında, Kazım Yurdalan TOKİ İlkokulu, Vali Vafik KİTAPÇIGİL İlkokulu ve Hilalkent 125. Yıl İlkokulu’ndan ziyaretimize gelen öğrencilerle beraber Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, Atatürk Üniversitesi Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Erzurum Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü’ne ait birimler ziyaret edilmiş ve misafir öğrencilerimize bu birimler hakkında bilgi verilmiştir.
Atatürk
Üniversitesi