ERZURUM’DA İL SAĞLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen programda Erzurum İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Erzurum İl Sağlık Değerlendirme Toplantısına Bakan Recep Akdağ, Vali Seyfettin Azizoğlu, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik ile sağlık sektöründen birçok yönetici de hazır bulundu.

Erzurum özelinde Türkiye’nin sağlık alanındaki gidişatın masaya yatırıldığı toplantıda önemli konulara değinildi. Erzurum’da hizmet veren hastanelerin başarısının da konuşulduğu toplantıda, “Sağlık Şehri” vurgusu yapıldı.

Erzurum’da,  içlerinde psikolog, fizyoterapist, diyetisyen ile hastalıkları yönetmek üzere özel eğitim alan hemşirelerin olduğu sağlıklı yaşam merkezleri kurulacağını konusunda bilgilerin yer aldığı toplantıda, yapımı süren şehir hastanesinin bu yılın sonunda tamamlanacağı müjdesi verildi.

BASIN  MERKEZİ