Gıda Mühendisliği Bölümü

FAKÜLTEMİZ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ'NÜN DÜZENLEDİĞİ “BAŞARI VE MOTİVASYON” KONULU KONFERANS

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Kulübü tarafından 02.01.2020 Perşembe günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda "Başarı ve Motivasyon" adlı bir program düzenlenmiştir. Program, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇELİK, Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Halis Gürbüz KOTANCILAR ve Gıda Mühendisliği Kulüp Başkanı Elif Zeynep KARAKİŞİ’nin kısa konuşmalarından sonra profesyonel yaşam koçu ve gıda mühendisi Kadir DEMİRBÜKEN “Başarı ve Motivasyon” konulu bir konferans gerçekleştirmiştir.

Programa akademisyenlerin yanı sıra gıda sektörden iş adamları ve üniversitemizin farklı fakültelerinden öğrenciler de katılmış, konferansın sonunda Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Halis Gürbüz KOTANCILAR tarafından davetli katılımcı Kadir DEMİRBÜKEN‘e plaket sunulmuştur.

Paylaş Paylaş Paylaş