Güzel Sanatlar Enstitüsü

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ İÇ DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TOPLANTISI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güzel Sanatlar Enstitüsü “İç Değerlendirme Komisyonu Toplantısı”, komisyon üyelerinin katılımları ile 29 Kasım 2021 tarihinde, Güzel Sanatlar Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, enstitümüzün güncel durumu, iyileştirme önerileri ve kalitenin arttırılması için gereklilikler tartışıldı. Ayrıca, dış ve iç paydaşların belirlenerek düzenlenmesi konusunda yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Bahsi geçen paydaşlara yönelik anket çalışmalarının hazırlığı konusunda, komisyon üyelerinin önerileri de alınarak bir sonraki toplantı için geri dönüşlerin beklenilmesi hususunda görüş birliği sağlandı.

Akreditasyon süreçlerine hızla uyum sağlanması için bütün anabilim dallarının desteği alınarak bu bağlamda enstitümüzün misyon ve vizyonunun güncellenmesinin yanı sıra iç ve dış faaliyetlere önderlik edecek farklı komisyonların geri dönüşlerinin beklenilmesi kararlaştırıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi vizyonu çerçevesinde Lisansüstü Eğitimde Kalite ve Akreditasyon çalışmaları için önemli kazanımlar sağlandı.