Güzel Sanatlar Enstitüsü

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ STRATEJİ KOMİSYONU TOPLANDI

Strateji Komisyonu Toplantısı”, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsüne bağlı lisansüstü programlarında görevli olan ve komisyonda görev alan değerli akademisyenlerin katılımı ile 30 Kasım 2021 tarihinde Güzel Sanatlar Enstitüsü toplantı salonunda başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Toplantıda, enstitümüzün 2021-2025 Strateji Planı üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Akademik faaliyet analizlerinin değerlendirilmesinin ardından, enstitümüzün güçlü ve zayıf yönleri tartışılarak çözüm önerileri üretildi.

Ayrıca, lisansüstü tezlerden üretilen yayınların arttırılmasına yönelik öneriler değerlendirilerek, Üniversite puanına yapılacak katkılar ele alındı.

Akademisyenlerin önerileri doğrultusunda enstitümüz bünyesinde bulunan hali hazırda görev yapan danışmanlara yönelik online/yüzyüze çalıştay yapılması hususunda görüş birliği sağlanarak, stratejik amaç ve hedeflerin genişletilmesi konusunda yapılacak çalışmaların bir sonraki toplantının gündemini oluşturması karara bağlandı.