BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Halk Bankası Personel Alım Sınavı Görev Talebi Duyurusu

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından 10 Aralık 2017 tarihinde Saat 14.00 da tek oturum halinde gerçekleştirilecek olan Halk Bankası Personel Alım Sınavında görev almak isteyen akademik personelin en geç 6 Aralık Çarşamba 17:00’a kadar https://halkbank.istanbul.edu.tr/gorevlendirme/ adresinden sisteme kayıt olmaları gerekmektedir.

Sınavda görev alabilmek için ayrıca görev talebi alınmayacak olup kaydınızın onaylanması yeterlidir

Not 1: Kayıtlar sistem tarafından onaylandıktan sonra giriş için açık hale gelecektir.

Not 2: Kayıt işlemi sonrası sisteme erişim şifresi her görevlinin T.C. Kimlik Numarası olacak şekilde belirlenmiştir.

Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
Erzurum Sınav Koordinatörlüğü