BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Haziran Ayı Ek Ders Ücretleri

- Haziran ayı Ek Ders ücretleri, 04 Haziran 2018 - 01 Temmuz 2018 tarihleri arasında olmak üzere toplam 4 haftalık düzenlenecektir.

- Ders yükü ile ilgili alanlara zorunlu ders yüküne 0 girilecek ve uzmanlık alan dersi ve danışmanlıklar işlenecektir.

- 14 Haziran Öğleden sonra ve 15-16-17 Haziran tarihleri resmi tatil olduğu için sistem tarafından kapatılacaktır.

- Ek Ders formları en geç 25 Haziran 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar birimlere teslim edilecektir. Bu tarihe kadar Ek Ders ücret formlarını teslim etmeyenler bir sonraki ayla birlikte Ek Ders ücretlerini alabileceklerdir.

Prof. Dr. Medine GÜLLÜCE
Rektör Yardımcısı