BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Personel Daire Başkanlığı

Hukuk Fakültesi Öğretim Elemanı Sınav Sonuçları

Sınav sonuçları ve diğer belgeler sayfanın alt kısmında bulunmaktadır.

ÖNEMLİ: Sonuçlar ile ilgili itirazların başvuru yapılan birime (Hukuk Fakültesi Dekanlığına) yapılması gerekmektedir.

Başarılı olan adaylardan istenilen belgeler:

NOT:  Evraklar ilgili (başvuru yapılan) birime teslim edilecektir. İlgili  birimlerin, istenilen diğer belgelerle birlikte adayların atama  tekliflerini Rektörlüğümüze göndermeleri gerekmektedir.

• 1. Atama Başvuru Formu (Fotoğraf yapıştırılacak)

• 2. Adli Sicil Kaydı (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilebilir.)

• 3. 1 adet renkli fotoğraf (Fotoğraflar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personel Kıyafetine Dair Yönetmelik’in 10. maddesi uyarınca bu yönetmelikteki esaslara uygun olmalı. Erkek adayların fotoğrafları kravatlı olmalı.)

• 4. Mal Bildirim Formu. (Arkalı-önlü doldurulacak. İmza atılacak. Sicil No. kısmı boş bırakılacak.)

• 5. Herhangi bir kamu kurumunda kadrolu olarak çalışırken çeşitli nedenler ilişiği kesilenlerin (istifa, müstafi vb.), son ayrıldıkları Kurumdan aldıkları hizmet belgesi.

• 6. Yükseklisans/Doktora Mezuniyet Belgesi (Varsa)

• 7. Aşağıdaki bağlantıdan (linkten) alınacak (2 adet hazırlanacak) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunun açıklamalar doğrultusunda doldurularak teslim edilmesi gerekmektedir.

• Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu

SON BAŞVURU TARİHİ: 15.12.2017

•
  • Not: Tarayıcıların (IE, Firefox, Chrome vb.) otomatik olarak açtığı Atama Başvuru Formuna müdahale edemeyenler, Adobe Reader ile formu açıp bilgisayar ortamında doldurabilirler.
  •
  • Not: Atama başvuru formu ile mal bildirim formunu bilgisayar ortamında doldurunuz.

• Birimlerin atama teklifi ile beraber göndermesi gereken tüm belgeler (Bu kısım Birimleri ilgilendirmektedir.):

BİRİMLERİN DİKKATİNE: Mal Bildirim Formu ile Güvenlik Soruşturması Formları elden gönderilecektir. Diğer belgeler sistem üzerinden (EBYS) eklenecektir.

Not: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ve İlahiyat Fakültesi Dekanlığının göndermiş oldukları yeni değerlendirme formları nedeniyle listeler güncellenmiştir.