İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın önerisiyle İletişim Fakültesi Dekanlığına Yüksek Öğretim Kurulunca Prof. Dr. Adem Yılmaz atandı.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci İspir, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Adem Yılmaz’a devretti. Dekanlık binasında gerçekleşen devir teslim törenine fakülte öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

İletişim Fakültesinin yeni Dekanı Prof. Dr. Adem Yılmaz, fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Naci İspir’e teşekkür plaketi takdim etti. Dekan Yılmaz yaptığı konuşmada: “Rektörümüzün bana duyduğu güven ve gösterdiği teveccühe çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte fakültemizin başarısı için çalışacağız. Hepinizin tecrübeleri benim için çok değerli. Uygulama alanı ve imkânları oldukça geniş bir fakülteye sahibiz. Bu kapsamda üniversitemizin, Yeni YÖK vizyonunu model alarak başlattığı Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesini doğrultusunda bilimsel ve akademik çalışmalarımıza öncelik vererek üniversitemize hizmet edeceğiz” dedi.

Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden İletişim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Naci İspir ise: “Görev süremiz boyunca birlikte çalıştığımız dekan yardımcılarımız, fakülte sekreterimiz ve fakültenin tüm iş ve emek sağlayıcıları, bizim burada ne kadar değerli bir kurum içerisinde olduğumuzu görme şansını bize sundular. Ben hepinize bu birlikteliği, dostluğu ve tabi ki değerli ortamı oluşturduğunuz için teşekkür ediyor, Prof. Dr. Adem Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Devir teslim töreni iyi niyet temennileriyle son buldu.

Paylaş Paylaş Paylaş