BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Kasım Ayı Ek Ders Ücretleri

- Kasım ayı Ek Ders ücretleri,  30 Ekim 2017 - 3 Aralık 2017 tarihleri arasında olmak üzere toplam 5 haftalık düzenlenecektir.

- Tüm haftalarda ders yükü ile ilgili alanlara öğretim üyesinin/elemanının görev niteliğine göre (0, 5, 10 veya 12) zorunlu ders yükü  girilecek ve hem dönem dersleri, hem uzmanlık alan dersi hem de danışmanlıklar işlenecektir.

- Ek Ders formları en geç 23 Kasım 2017Perşembe günü mesai bitimine kadar birimlere teslim edilecektir. Bu tarihe kadar Ek Ders ücret formlarını teslim etmeyenler bir sonraki ayla birlikte Ek Ders ücretlerini alabileceklerdir.

Prof. Dr. Medine GÜLLÜCE
Rektör Yardımcısı