Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Atatürk Üniversitesi

Kasım Ayı Ek Ders Ücretleri

- Kasım ayı Ek Ders ücretleri, 29 Ekim 2018 - 2 Aralık 2018 tarihleri arasında olmak üzere toplam 5 haftalık düzenlenecektir.

- Ders yükü ile ilgili alanlara öğretim üyesinin/elemanının görev niteliğine göre (0, 5, 10 veya 12) zorunlu ders yükü  girilecek ve hem dönem dersleri hem uzmanlık alan dersi hem de danışmanlıklar işlenecektir.

- 29 Ekim Pazartesi günü resmi tatil olduğu için sistem tarafından kapatılacaktır.

- Ek Ders formları en geç 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar birimlere teslim edilecektir. Bu tarihe kadar Ek Ders ücret formlarını teslim etmeyenler bir sonraki ayla birlikte Ek Ders ücretlerini alabileceklerdir.

Prof. Dr. Medine GÜLLÜCE
Rektör Yardımcısı