İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu

KAYIT İŞLEMLERİ VE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokuluna yeni katılan değerli öğrencilerimiz;

Yeni eğitim öğretim yılında siz sevgili öğrencilerimizle buluşacak olmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duymaktayız.

ÖSYM tarafından yapılan merkezi yerleştirme yolu ile Üniversitemize yerleştirilen öğrenci adayları, kayıtlarını 04 Eylül 2021 – 08 Eylül 2021 tarihleri arasında e- Devlet üzerinden e-Kayıt yolu ile yapabileceklerdir. e-Kayıt kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde "e-hizmetler" bölümünde yer alan ve "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı" başlığı altında bulunan Üniversite E-Kayıt seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.
  • e-Devlet üzerinden kaydını yaptıranlardan ilave herhangi bir belge talep edilmeyecektir. e- Devlet üzerinden kayıt işlemlerini yapanların kayıt için tekrar Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmalarına gerek yoktur.
  • e-Devlet Kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yaptırmayıp, Üniversitemiz kayıt merkezinde kayıtlarını yaptıracak adayların kayıt işlemleri 06 Eylül 2021 – 10 Eylül 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında pandemi kurallarına dikkat edilerek yapılacaktır.  Kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için aday öğrencilerden mezuniyet belgesinin (Diploma veya yeni tarihli Geçici Mezuniyet belgesi) aslını ibraz etmeleri istenecektir. Bu belgenin onaylı bir sureti görevlilerce alınacak, belgenin aslı ilgiliye teslim edilecektir.

Detaylı olarak bilgi edinmek için https://kayit.atauni.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir veya 0442 451 22 85 bilgi alınabilir.

Üniversitemiz Senatosu'nun 20.08.2021tarihinde 24 sayılı oturumunda alınan 152 sayılı kararı doğrultusunda;
Üniversitemiz öğrenci, öğretim elemanı ve çalışanlarımızın başta kendi sağlıkları olmak üzere toplum sağlığı güvenliği için Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen aşılama takvimine uyarak aşılarını yaptırmaları önerilmekte olup üniversitemiz yerleşkelerindeki bütün binalara girişte HES kodu kontrolü uygulaması yapılacaktır. Aşı olmamış öğrenci, öğretim elemanı ve çalışanlardan binalara giriş için haftada iki kez PCR testi sonucunun negatif olduğuna dair kanıt ibraz etmeleri istenecektir.
Paylaş Paylaş Paylaş
Atatürk