KIŞ SPORLARINDA ŞAMPİYON OLAN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 23 Şubat-04 Mart tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen, Üniversiteler Arası Buz Hokeyi, Curling, Kayak Alp Disiplini ve Snowboard Türkiye Şampiyonalarında birinciliği göğüsleyerek Türkiye Şampiyonu olan Atatürk Üniversitesi takımları, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret ederek, şampiyonluk sevinçlerini paylaştılar.

Türkiye Şampiyonu Curling Kadın ve Erkek Takımı, Türkiye Şampiyonu Buz Hokeyi Kadın ve Erkek Takımı, Kayak Alp Disiplini Türkiye 1.’si Erkek Takımı ve Türkiye 2.’si Kadın Takımı ile Türkiye 1.’si Snowboard Erkek Takımı sporcuları, kazandıkları kupaları Rektör Çomaklı’ya takdim ettiler.

Başarıları dolayısıyla sporcuları tebrik eden Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin ismini tüm branşlarda gururla temsil ettikleri için teşekkür etti. Çomaklı: “Kazandığınız şampiyonluklar üniversitemizin tanınırlığı açısından çok önemli. Sizler Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinde eğitim görüyorsunuz. Zaten kazandığınız başarılar da bunun en önemli göstergesi. Üniversite yönetimi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destek sonuna kadar devam edecek. Gelecekte ülkemizi en iyi yerlerde temsil edeceğinize şüphemiz yok. Şampiyonluklarınız dolayısıyla hepinize teşekkür ederek başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Rektör Çomaklı, şampiyon sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

BASIN  MERKEZİ