LEZZETİN YANSIMASI FOTOĞRAF SERGİSİ

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından hazırlanan Lezzetin Yansıması Fotoğraf Sergisi, Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde açıldı.

Öğretim Üyesi Doç. Süreyya Temel’in 3. Sınıflarla birlikte yürüttüğü “Yiyecek İçecek Stilistliği” dersi kapsamında, son zamanlarda popüler olmuş yiyecek fotoğrafçılığı “Food Styling” çalışmalarını kapsayan serginin açılışını, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Çomaklı yaptı.

Prof. Dr. Çomaklı, ortak çalışmanın sonucu olan sergide emeği geçen Doç. Süreyya Temel’e ve öğrencilerine teşekkür ederek, bu tarz çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirtti.

Sanatseverler, 37 eserden oluşan Lezzetin Yansıması Fotoğraf sergisini, Turizm Fakültesi’nde ziyaret edebilirler.

BASIN MERKEZİ