LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME İŞLEMLERİ

BİLİM ALANI YABANCI DİL OLAN DOKTORA ADAYLARININ DİKKATİNE
Bilim alanı yabancı dil olan programlara yerleşen öğrenciler (normal müracaat, UNİP, Protokol, Uluslararası öğrenciler dahil), kayıttan sonra bilim alanından farklı bir dile ait yabancı dil belgesini (55 puan) enstitüye ibraz etmeleri gerekmektedir. Bilim alanından farklı bir dile ait yabancı dil belgesini enstitüye ibraz etmeyenlerin kayıtları Enstitü tarafından iptal edilecektir.

Uluslararası TOEFL – IBT – PTE Academic sınav sonuç belgelerinin Üniversitemiz Uluslararası Dil Sınavları Koordinatörlüğü tarafından doğrulanması gerekmektedir. Bu belgeler ile başvuru yapacak olan adayların belgelerini sosbil@atauni.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

DUYURULUR...