MEHMET NURİ YILMAZ’DAN REKTÖR ÇOMAKLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda bu ruhu taşımanın gerekliliğine olan inancını vurgulayan Mehmet Nuri Yılmaz, Rektör Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise Mehmet Nuri Yılmaz hocanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Atatürk Üniversitesi’nin dinamik bir üniversite olduğunun altını çizdi. Çomaklı, ‘Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin hak ettiği değeri kazandırmak için çok çaba sarf etmeliyiz. Bu bilinçle vatana ve millete bağlı insan yetiştirip, onlara sahip çıkılmalıyız’ dedi.

BASIN MERKEZİ