MEZUNİYET TEK DERS SINAVI

1 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak olan Mezuniyet Tek Ders Sınavına girecek olan öğrencilerin, sınav yapılacak derslerin ve sınavları yapacak olan öğretim üyelerinin listesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Sınav saatinden önce öğrencilerin, sınavı yapacak olan öğretim üyesine (aşağıdaki tabloda da yer alan adrese) bir e-posta göndererek sınava gireceklerini belirtmeleri gerekmektedir.

Sınavı yapacak olan öğretim üyesinin, sınav sorularını içeren pdf formatındaki dosyayı öğrenciden gelen e-posta adresine saat 14.00’da göndermesi gerekmektedir.

Soruları çözen öğrenciler, cevap kağıtlarını uygun bir formatta, kendilerine verilen sınav süresi sonunda yine dersin öğretim üyesinin e-posta adresine göndermek zorundadır.