MİLLETVEKİLİ ALTINOK’TAN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Çomaklı; Atatürk Üniversitesinin bölgenin kalbi olduğunu ve yeni nesil vizyonu ile ülke yükseköğrenimine önemli bir katma değer sağladığını belirterek üniversitenin projeleri, çalışmaları ve mevcut durumu hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Üniversitenin gelişim sürecine hız vermek adına başta ilin milletvekilleri olmak üzere ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesine desteklerini ifade eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’a teşekkürlerini iletti.

Misafirperverliğinden dolayı Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür eden Erzurum Milletvekili Selami Altınok, üniversitenin gelişimini yakından takip ettiğini ifade ederek, tamamlanan ve devam etmekte olan projelerden dolayı Rektör Çomaklı’yı tebrik etti.

Ziyaret, hediye takdimiyle son buldu.

BASIN MERKEZİ