MİLLETVEKİLİ FIRAT’TAN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

İstişare kültürüne katkı sunmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Ak Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Erzurum Milletvekili Fırat, Rektör Çomaklı ve ekibinin Yeni Nesil Üniversite vizyonu ile kentte iyi bir iş birliği dinamizmi yakaladığını belirtti. Üniversite’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Fırat, bölgesi ve ülkesi için çok kıymetli olan bu güzide üniversitenin yapmış olduğu her çalışma ve projenin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sonuna kadar destekçisi olduğunu vurgulayarak yeni akademik dönem için Rektör Çomaklı nezdinde tüm akademik ve idari personel ile öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Fırat’a teşekkür etti. Atatürk Üniversitesinin birçok alana yönelik gerçekleştirdiği değişim ve gelişim hamleleri ve bunların kazanımları hakkında misafiri ile bilgi paylaşımında bulunan Rektör Çomaklı, kentin bütün dinamikleriyle iş birliği içinde hareket ettiklerini, bununda kadim şehir Erzurum’da olumlu bir rüzgâr estirdiğini söyledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 06.09.2023