Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2010 yılında kurulmuştur. Bünyesinde Peyzaj Mimarlığı, Mimarlık, İç Mimarlık ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri bulunmaktadır.  Fakültede Peyzaj Mimarlığı Bölümünde, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi verilmekte, Mimarlık ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümlerinde ise Lisans ve Lisansüstü eğitimleri verilmektedir. İç Mimarlık Bölümü ise henüz Lisans eğitimi vermemektedir, ancak akademik altyapı oluşturma çalışmaları devam etmektedir. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, 2018 yılından itibaren, üniversitemiz batı yerleşkesi içerisinde yapımı tamamlanan ve ülkemizin en modern fakülte binalarından biri olarak tasarlanan yeni binasında eğitim-öğretime devam etmektedir.