Ziraat Fakültesi

AKADEMİSYEN ÇİFTÇİ BULUŞMASI PROGRAMI KAPSAMINDA NARMAN İLÇESİ ÇİFTÇİLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇELİK’in moderatörlüğünde beşincisi yapılan “Akademisyen-Çiftçi Buluşması” 14.02.2019 tarihinde, Narman Burhanettin Eser Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılmıştır. Toplantıya, fakültemizin her bölümünden birer öğretim üyesi ile birlikte İlçe Kaymakamı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, İlçe Ziraat Odası Başkanı, Erzurum Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı, Ziraat Mühendisler, Veteriner Hekimler, Narman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Alanında Veteriner Sağlık Dalında okuyan öğrenciler, köy/mahalle muhtarları ile beraber 120 kişiye yakın çiftçi katılmışlardır.

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Ahmet ÇELİK’in açılış konuşmasından sonra, çiftçilerin karşılaştıkları sorunlar dinlenmiş ve konu uzmanı öğretim üyeleri tarafından sorunlara çözüm önerilerinde bulunulmuştur.