RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Çomaklı mesajında şu ifadeleri kullandı:

❝Her sene sadece bir ay kapımızı çalan, bizlere af- mağfiret yolunu açan, paylaşmanın lezzetini tattıran, empati kurabilme kabiliyeti veren, birlik-beraberlik duygusu kazandıran mübarek Ramazanın sonuna geldik.

Rabbimize karşı bir görevimizi daha ifa etmiş olmaktan dolayı seviniyoruz ancak biraz da hüzünlüyüz. Ramazanın manevi iklimi dağılmaya, her günümüz sıradanlaşmaya, hayatın içinde önemsememiz gerekenleri yine yavaş yavaş bir kenara bırakmaya başlayacağımız günler var önümüzde.

Umarım bu Ramazan bizlere kalıcı olarak birçok haslet katmıştır. Mutlu, sağlıklı, bir ve beraber olacağımız güzel günler yaşamamız ümidiyle ibadetlerimiz makbul, Mübarek Ramazan bizden hoşnut, gönlümüz mutmain bir şekilde Bayramımız kutlu olsun.❞

Prof.  Dr. Ömer  ÇOMAKLI
REKTÖR