REKTÖR ÇOMAKLI, BİRİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2022-2023 akademik yılının sonuna doğru birim ziyaretlerini hızlandıran Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile yönetimi, Su Ürünleri ve İlahiyat Fakültesi ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve akademisyenleriyle bir araya geldi.

Ziyaretlerde konuşan Rektör Prof. Dr. Çomaklı; üniversite yönetimi olarak istişare kültürüne ve ortak akıl arayışına önem veren bir anlayışla hareket ettiklerini belirterek, akademik ve idari personel ile sürekli olarak bir araya gelerek, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı.

Kurumların iç ve dış paydaşlar ile kurdukları sağlıklı iletişimin, verimi artırdığını vurgulayan Rektör Çomaklı: “Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımızda üniversite olarak neleri başardığımızı gördük. Arama Konferanslarıyla başlayan süreç, Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi ile devam etti ve sonunda Araştırma Üniversitesi unvanına sahip olduk. Diğer taraftan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen YÖK 2022 Yılı Üstün Başarı Ödülü de üniversitemizin kalitesini tescillemiş oldu. Bu başarıları siz akademisyenlerimizin gayretleri sonucunda elde ettik. Çalışma arkadaşlarımıza performanslarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Rektör Çomaklı, konuşmasının ardından akademik ve idari personelin talep ve önerilerini dinledi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 24.05.2023