REKTÖR ÇOMAKLI’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Kurban Bayramının Türkiye ile birlikte İslam âlemine hayırlar getirmesi, rahmet ve bereketinin sıkıntılardan kurtuluşa vesîle olması temennisinde bulundu.

Rektör Çomaklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

947’nci yıldönümünü kutlayacağımız Malazgirt Zaferi’nden bu yana pek çok badireye göğüs geren Aziz milletimiz, son günlerde ekonomimize yönelik saldırıların doğrudan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik saldırılardan hiçbir farkı olmadığının bilincindedir. Amaç, Türkiye’yi ve Türk Milleti’ni dize getirmektir, esir almaktır. Türkiye bunların hepsinin üstesinden gelecek güce, imkâna ve dirayete  sahiptir.

Bu vesileyle idrakleri aydınlatması, gönülleri yumuşatması, insanlığa vicdânı ve merhameti hatırlatması temennilerimle azîz milletimizin, Üniversitemiz mensuplarının ve tüm hemşerilerimin mübârek Kurban Bayramını, en kalbî duygularımla kutluyor; bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslâm âlemi ve insanlık için hayırlara vesîle olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI

Rektör