REKTÖR ÇOMAKLI'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Çomaklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Paylaşmanın, elinde olmayanı hatırlamanın, kardeşliğin anlamını tekrar idrak ettiğimiz Kurban Bayramına kavuşmuş bulunuyoruz.

Müslümanlar için bir ibadet olarak Allah’ın verdiği nimetlere, sağlık ve afiyete şükretmenin huzurunu, sosyal hayat içinde gücü yetmeyen kardeşlerimizin sofrasına ulaşabilmenin mutluğunu, paylaşmanın büyümek olduğunun idrakini, var olanın yoksulun halinden anlamasının bayramını yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde özellikle yoksul sofraların, güç yetiremeyen insanların, halini söyleyemeyen kardeşlerimizin yüreklerine bayram getirmeyi nasip eden Yüce Rabbimize şükürler olsun.

Bayram gibi kutlanan, neşesi, sohbeti bol olan, zenginin yoksula destek olduğu, umut dolu, huzur ve sıhhat dolu, dua dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle; Kurban Bayramınızı kutlarım."

Prof. Dr. Ömer Çomaklı
REKTÖR