REKTÖR ÇOMAKLI’DAN TUĞGENERAL ÇİMEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürerek istişare kültürüne katkıda bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ağrı İl Jandarma Komutanlığı görevinden Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Mehmet Çimen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Çomaklı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Tuğgeneral Çimen, Atatürk Üniversitesi gibi güzide bir kurumun eğitim faaliyetlerini yürüttüğü kadim şehir Erzurum’a hizmet edecek olmanın heyecan verici olduğunu söyledi.

Atatürk Üniversitesi ismini görev yaptığı her yerde duyduğunu belirten Tuğgeneral Çimen, toplum yararına gerçekleştirilecek çeşitli projelerin paydaşı olabileceklerini aktardı.

Tuğgeneral Çimen’e yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Çomaklı ise kurumlar arası iletişimin öneminden bahsederek şehre en iyi hizmetin iş birliği ve yardımlaşmayla verilebileceğini söyledi.

Atatürk Üniversitesinin tüm kurum ve kuruluşlarla daima iletişim halinde olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çomaklı, Erzurum’a faydalı olacak tüm fikirlere açık olduklarını dile getirdi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 17.09.2021