REKTÖR ÇOMAKLI, ERZURUM'UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101. YIL DÖNÜMÜ VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Rektör Çomaklı, Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü ve İstiklal Marşımızın Kabulü Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı

Atatürk Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kurtuluş meşalesinin yakıldığı, Yeni Türk Devletinin kuruluşuna öncülük etmiş Erzurumumuz’un kurtulduğu ve aynı zamanda bir milletin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesi olan İstiklal Marşımızın kabul edildiği bu anlamlı günde, tüm hemşehrilerimizi kutluyor, Mehmet Akif Ersoy'u ve Erzurum'u canları ve kanları pahasına vatan topraklarına katan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum.

Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI

REKTÖR