REKTÖR ÇOMAKLI, MNG AVM YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer ve MNG Proje Koordinatörü Saliha Şahin, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Erzurum MNG AVM yanında yapılması planlanan camii hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. AVM yerleşke planında yer alan camii projesini en kısa zamanda hayata geçirmek istediklerini belirten MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, yapmış olmak için değil gerçekten Erzurum’a bir değer katmak adına bir proje gerçekleştirmek istediklerini ve bu konuda da şehrin paydaşlarından destek beklediklerini ifade etti.

Oluşacak bir konsensüs ile kentin marka kimliğine uygun bir projeyi Erzurum’a kazandırmak istediklerini belirten Süer, Atatürk Üniversitesinin gücünden, tecrübesinden, bilgi ve birikiminden yararlanarak ortaya çıkacak eserin oldukça kıymetli olacağına inandığını belirtti. Konuya gösterdiği hassasiyet ve yakın ilgisinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür eden Aydoğan Süer, üniversite olarak projeye sağlanacak her türlü katkının kendilerini ziyadesiyle memnun edeceğini sözlerine ekledi.

“Şehrimize Kazandırılması Planlanan Her Türlü Esere Üniversitemizin Desteği Tamdır”

İçinde her türlü ilmi faaliyetin yapılabileceği bir külliye hayalinin olduğunu belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bu maksatla yapılacak eserin şehrimizin en nadide alanlarından birisi olması için üniversite olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Konum olarak şehre gelen herkesin ilk önce görebileceği bir alanda olmasının da projeyi daha önemli bir hale getirdiğini kaydeden Rektör Çomaklı, planlanan eserin en kısa sürede Erzurum’a kazandırılması gerektiğini vurguladı.

MNG AVM ile sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde bir araya geldiklerini aktaran Rektör Çomaklı, şu an AVM içerisinde göğüs kanserine farkındalık kazandırmak için üniversite tarafından tanzim edilen pembe masanın bulunduğunu söyleyerek gösterdikleri her türlü kolaylıktan ve iş birliğinden dolayı MNG AVM yönetimine teşekkür etti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile MNG heyeti daha sonra Erzurum’un hizmetine sunulması planlanan proje hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya geldi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ