REKTÖR ÇOMAKLI, ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ YARIMCA KÖYÜ'NDE KUTLADI

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Aziziye İlçesi Yarımca Köyü İlköğretim Okulu’nda kutladı.

Yarımca İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Mesut Dövenci ve öğrencilerini okullarında ziyaret eden Rektör Çomaklı, Dövenci’nin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çiçek verdi.

Atatürk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden 2008 yılında mezun olan ve çeşitli yerlerdeki öğretmenlik görevlerinden sonra, son bir yıldır da Yarımca Köyü İlkokulu’nda görev yapan Mesut Dövenci, birleştirilmiş sınıfta 14 öğrenciye eğitim veriyor.

Mesut Dövenci’ye Öğretmenler Günü hediyesi de veren Rektör Çomaklı, küçük öğrencileri de ihmal etmedi. Çocuklara, Atatürk Üniversitesi ürünlerinden hediye eden Çomaklı’ya öğrenciler kısa sürede ısındı. Sevinçleri gözlerinden okunan çocuklar, sevgilerini Rektör Bey'e sarılarak gösterip, hediyeler için teşekkür ettiler.

Eğitime gönül vermiş bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığını söyleyen Rektör Çomaklı, çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Çomaklı: “Öğretmenimiz Mesut Dövenci 4 sınıfa birden eğitim vererek büyük çaba sarf ediyor. Bu konuda kendini tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte biz bu okulu kardeş okul olarak seçtik. Atatürk Üniversitesi olarak okulumuza her türlü yardımı yapacağız. Bu güzel günde tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Rektör Çomaklı, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

BASIN  MERKEZİ