REKTÖR ÇOMAKLI, PALANDÖKEN’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SEZON AÇILIŞINA KATILDI

Palandöken Kayak Merkezinde düzenlenen programla kayak sezonunun açılışı yapıldı.

Renkli görüntülere sahne olan sezon açılışına; Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın yanı sıra, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile şehrin mülki, idari, askerî ve yargı erkânı iştirak etti.

Dünya’nın en seçkin kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de kurulan platformda konser ve müzik performansları gerçekleştirildi. Seyircilerin yoğun ilgisi gösterdiği kayaklı meşale ve havai fişek gösterileri ise nefes kesti.

Sezon açılışıyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, dünyanın en gözde kayak merkezlerinden olan ve gelen herkesin mutlu bir şekilde ayrıldığı Palandöken’in kente, iktisadi ve sosyal canlılık açısından da önemli katkılar sağladığını belirtti. Anadolu’nun zirve şehri Erzurum’da kayak ve kış sporlarının birçok branşının yapıldığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 3 gün boyunca devam edecek sezon açılışının hayırlı olmasını temenni ederek tüm kayak severleri Erzurum’a davet etti.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ