REKTÖR ÇOMAKLI SENDİKA YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

Memur-Sen Erzurum Şube Başkanlığı çatısı altında çalışmalarını yürüten sendika temsilcileri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Erzurum Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hüsrev Yaşa, Ben Bir-Sen Başkanı Abdullah Sunar, Büro Memur-Sen Başkanı Nesimi Küçük, Enerji Bir-Sen Başkanı Servet Yıldız ile Birlik Haber-Sen Başkanı Bülent Ceyran ve Kültür Memur-Sen Başkanı Davut Kaya hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ömer Çomaklı, kardeşlik duygularını pekiştirerek, milletin ve çalışanların yararına olan her işe ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek, “Çalışanların sorunlarını dert edinen ve bu işlere kafa yoran bir yönetim anlayışı Erzurum’un kazanmasına vesile olacaktır” dedi.

Çalışanlarının haklarını gözeten bir anlayışla 4 yıl boyunca hizmet verdiklerini ve bu anlayışı gelecek dönemde de devam ettirerek Atatürk Üniversitesine hizmet etme arzusunda olduklarını ifade eden Rektör Çomaklı; alın teri ve emeğin ne demek olduğunu iyi bildiğini, işçisi ve memuru ile üniversite çalışanlarının bir aile olduğunu belirterek, çalışanların haklarını sonuna kadar koruyacağını, her zaman haklının yanında haksızın karşısında olacağını söyledi.

Sendika temsilcileri ise Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın 4 yıllık Rektörlük süresince şehirle bütünleştiğini ve bu süreçte Sivil Toplum Kuruluşları ile oluşturduğu koordinasyonun kentte olumlu bir hava oluşturduğunu ifade ettiler. Üniversite bünyesinde yapılan akademik çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getiren sendika temsilcileri, bu bilgi ve birikimden azami derecede istifade etmek istediklerini dile getirerek Rektör Çomaklı’ya yeni dönem için başarı temennisinde bulundular.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 14.07.2020