REKTÖR ÇOMAKLI: TECRÜBEMİZİ VE BİLGİMİZİ PAYLAŞMAYA HAZIRIZ

• Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 üniversiteye yaptığı rektör atamaları arasında yer alan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin yeni rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

• Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından düzenlenen “5. Balık, Besleme ve Yem Teknolojisi” çalıştayına katılmak üzere Erzurum’a gelen, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin (ISUBÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya Güroy, Rektör Çomaklı’nın misafiri oldu.

• Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çomaklı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Prof. Dr. İbrahim Diler’e tevdi edilen bu görevin Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kendisinin, yeni kurulan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin ilk rektörü olarak eğitim ve öğretimin temellerini sağlam atacağına inancım tamdır. 61 yıllık köklü tarihiyle Atatürk Üniversitesi, ortak projeler geliştirmeye, bilgi birikimini paylaşmaya ve tecrübelerini aktarmaya daima hazırdır. Bu vesileyle rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

• Misafirperverliğinden dolayı Çomaklı’ya teşekkür eden Diler, doğunun en köklü üniversitesi olan ve elde ettiği başarılar sayesinde adından sık sık söz ettiren Atatürk Üniversitesi ile ortak projelerde paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Yeni bir üniversite olduklarını ancak Atatürk Üniversitesi’nin tecrübesi ve bilgisinden yararlanarak kısa zamanda önemli çalışmaların altına imza atabileceklerini söyledi.